Mai intai prepari maioneza: galbenusul fiert il treci printr-o sita fina, il amesteci cu cel crud, pui un praf de sare si alternativ, ulei, zeama de lamaie si apa. Trebuie sa iasa o maioneza mai acrisoara si fluida.
Pieptul de pui il tai felii subtiri si le prajesti usor, fara ulei intr-o tigaie antiaderenta. Tai feliile de carne in suvite subtiri. Salata verde o speli bine o lasi la scurs si o tai suvite mai groase. Pui la scurs porumbul din conserva. Amesteci maslinele, porumbul, pieptul de pui, salata (la sfarsit) si maioneza sare si piper daca mai e nevoie. O prepari neaparat putin inainte de a o aduce la masa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii