Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare apoi se taie cubulete.
Varza se taie fideluta, salata se spala bine si se taie fasii, castravetele se taie rondele subtiri iar rosia se taie si ea rondele.
Se aseaza toate ingredientele, dupa imaginatie, pe un platou iar in timpul servirii se adauga sosul care se obtine din amestecul otetului, sarii si a uleiului de masline (sarea se dizolva in otet si apoi se adauga uleiul agitand foarte bine).
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii