Pieptul se prajeste in ulei cca 12 min, pe ambele partit.Se sareaza si se pipereaza . Ouale se fierb tari cca 10 min. Se trec prin apa rece, se decojesc si se taie optimi. Se decojeste si se taie cuburi castravetele. Se taie felii rosii si ridichile. Se taie andiva si salata verde. Se curata frunzele de leurda si se taie fasii. Se amesteca otetul cu sare si piper; se inglobeaza uleiul si lerda. Se amesteca taoate ingredinetele cu marinata.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii