Spalati si rupeti frunzele de salata si puneti-le intr-un castron mai mare in care puteti amesteca toate ingredientele.
Taiati rosiile in patru, castravetii si ceapa verde felii.
Feliati maslinele si taiati branza in cuburi.
Puneti toate ingredientele in castron peste frunzele de salata si adaugati uleiul, oregano si zeama de lamaie.
Amestecati totul bine, potriviti de sare si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii