Se spala prazul si se taie in rondele subtiri.
Se spala prazul si se taie in rondele subtiri.
Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac.
Se curata merele si se dau prin razatoarea mare.
Intr-un bol, se amesteca rondelele de praz cu marul ras, stafidele stoarse, maioneza, sarea, piperul si zeama de lamaie. Se dau la rece pentru 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii