Se curata prazul si se indeparteaza partile de culoare verde inchis. Se spala, se taie rondele groase de 1/2 cm, se fierbe 4 minute din momentul in care incepe apa sa clocoteasca si se lasa sa se scurga. Se fierb ouale circa 6 minute (sa fie moi), se tin sub jetul de apa rece si se curata de coaja. Pentru vinegreta: se amesteca toate ingredientele si se toarna peste rondelele de praz (caldute). Se pune salata in farfurii adanci, iar deasupra se aseaza ouale fierte intregi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii