Se mixeaza intr-un bol mustarul cu uleiul, adaugandu-l picatura cu picatura. Se incorporeaza zeama de lamaie, apoi smantana, omogenizand. Se obtine un sos gros si se adauga sare si piper dupa gust.
Se curata prazul, se spala si se taie rondele de cel mult 2 centimetri. Se spala fructele si se taie cuburi. Casul se taie bastonase, perele in felii subtiri.
Ingredientele se amesteca si se servesc impreuna cu sosul.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii