Prazul se poate folosi la o salata, atat crud cat si fiert. Daca doriti sa fierbeti prazul: spalati bine si taiati prazulin bucati de 5 - 6 cm, apoi puneti intr-o oala cu apa fierbinte, la foc si lasati sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame.
Faceti un sos din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. Apoi adaugati sosul obtinut peste prazul scurs de apa si racorit.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii