Fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare si ulei. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.
Baitz:
o cescuta otet, 3 cescute apa, sare,piper boabe, foaia de dafin.
Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz, se scurge foarte bine.Daca nu ai ciuperci marinate, le dai un clocot in baitzul in care oparesti ceapa.
Ciupercile scurse se incorporeaza cu macaroanele,se adauga ceapa, se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu maioneza dupa gust.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii