Se curata si se spala salata verde. Ardeiul gras se taie fasii.
Se curata ciupercile si se taie felii.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Maslinele fara samburi se taie rondele.
Se curata si se toaca ceapa.
Se amesteca separat cu: ulei, sare, piper, capere, bulion, coaja si sucul de lamaie.
Se condimenteaza picant cu sos tabasco.
Carnea se spala, se sareaza si se pipereaza si se prajeste in ulei 10-15 min.
Se scoate si se taie felii.
Salata se stropeste cu sosul preparat mai devreme si se asaza deasupra carnii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii