1. Tai feliile de paine cubulete si le pui in tava la cuptor sa se usuce bine.
2. Intre timp, zdrobesti cu furculita sardinele, adaugi catelul de usturoi pisat( sau taiat felioare subtiri), sucul delamaie, mustarul, galbenusul si amesteci bine-bine.Torni uleiul putin cate putin, amestecand continuu, pui otetul, 2 linguri de cascava, patrunjelul, potrivesti de sare si piper.
3. Trebuie sa iasa un sos mai gros, pe care-l vei turna peste salata verde doar in momentul servirii, cand in bolul pt salata pui si crutoanelepe care le stropesti cu mujdei de usturoi. Peste toate presari o lingura cu cascaval ras.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii