Salata de peste portugheza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 400 g ton din conserva, scurs,
  • 8 linguri maioneza,
  • 2 tulpini de praz, taiate rondele subtiri,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • 5 fire de marar,
  • 6 fileuri de sardele scurse.

Mod de preparare

Intr-un castron, se amesteca tonul cu maioneza si cu rondelele de praz si se gusta de sare si piper.

Firele de marar se rup bucati, se pune 1/2 deoparte pentru garnisit, iar restul se incorporeaza in salata de ton.

Se rastoarna salata intr-un platou ceva mai adanc si de jur imprejur se aranjeaza firele de marar puse deoparte.

Se taie fileurile de sardele fasii subtiri, se aseaza - in forma de grilaj - peste salata de ton si se orneaza cu un smoc de marar. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise