Salata de peste cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste 1 kg
  • ceapa 100g
  • morcovi si albitura 200g
  • mazare( conserva) 100g
  • fasole verde ( conserva) 100g
  • gogosari in otet 100g
  • castraveti in otet 100g
  • 2 foi de dafin
  • lapte proaspat 250 ml
  • ulei 100 ml
  • un ou
  • lamaie 75 g
  • masline 100g
  • coriandru
  • piper si sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Morcovii, albitura si ceapa se curata si se pun la fiert in apa cu sare, foi de dafin, piper boabe si coriandru. Dupa ce au fiert circa 30 de minute, se adauga pestele curatat si spalat si se fierbe 20 de minute. Dupa ce s-a fiert si s-a racit, pestele se dezoseaza si se taie in bucati mici. Morcovii, albitura, gogosarii, castravetii se taie in cuburi, iar fasolea verde in bucati de 2-3 cm. Se adauga si mazarea. Laptele se fierbe. Se lasa la racit, apoi se pun uleiul, galbenusurile de ou si zeama de lamaie, obtinandu-se o maioneza diluata. Aceasta maioneza se condimenteaza cu sare, piper macinat si verdeata taiata marunt, apoi se amesteca cu pestele si legumele. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu felii de lamaie si masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise