Pestele afumat se curata de oase si de pielita,se desface in fasii si se stropeste cu 2 linguri de zeama de lamaie.
Morcovii si cartofii fierti se taie cubulete.Ouale se curata si se taie felii.
Maioneza se amesteca cu smantana (ambele sa fie la temperatura camerei),se condimenteaza dupa gust cu sare,mustar si zeama de lamaie.
In castroane transparente se pun straturi succesive de peste,morcovi,oua,cartofi,putin piper si sos de maioneza.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt si lamaie taiata felii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii