Se fierb cartofii in apa cu sare,se lasa la racit si se curata de coaja,apo se taie rondele .Pestele macrou se curata de piele si de oase,se taie apoi in bucati mici.Castraveciorii se taie si ei in cuburi sau rondele.Intr-un castron se pun cartofii,pestele,castraveciorii,maslinele,maioneza si mararul tocat.Separat se face sosul de la Knorr conform instuctiunilor de pe pachet.Se adauga peste salata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii