Salata de pepene galben si verde

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de pepene galben
  • 4 felii de pepene verde
  • 2 pahare mari cu boabe de strugure tamaios
  • 10 prune coapte
  • 1 pahar de zahar pudra
  • 1/2 kg smantana
  • 2 paharele rom sau coniac
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • putina scortisoara pisata

Mod de preparare

Pepenele galben si cel verde se curata de coaja, iar miezul se taie in cuburi si se pun intr-o salatiera. Boabele de strugure se spala si se scurg bine, se pun peste pepene. Prunele se oparesc si se curata de pielita, se scot samburii si se taie felii. Se pun peste celelalte fructe, se stropesc cu rom sau coniac si suc de lamaie, se amesteca usor. Separat intr-un castron se amesteca smantana, zaharul si scortisoara, apoi se toarna peste fructele din compotiera. Se tin la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise