Se taie rosiile in patru felii se aseaza pe o tava si se toarna pe ele 1/2 de pahar ulei de masline si se da la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade pina cind rosiile incep sa se inmoaie si se scot afara.
Vinetele se spala si se taie felii subtiri se toarna restul uleiului se presara putina sare si deasemeni se coc aproape 20 de minute pina cind se rumenesc(vinetele absorb uleiul daca mai au nevoie de putin ulei in timpul coacerii se adauga).
Dupa ce vinetele sau copt se pregateste salata
Se amesteca pasta fiarta cu rosiile si vinetele se adauga brinza si sosul pesto si bineinseles frunzele de oregano.(daca n-aveti proaspete se poate presara oregano uscat). O salata gustoasa si sanatoasa.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii