1. Fierbi pastele in apa clocotita sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.
2. In timp ce se pregatesc pastele, speli fasolea, o cureti si o rupi in 2-3 bucati, pe care le fierbi timp de 8 minute, intr-un vas separat, cu apa usor sarata.
3. Speli, cureti si tai rondele prazul, apoi il oparesti timp de 30 de secunde si il scurgi.
4. Scurgi in strecuratoare pastele fierte si fasolea. Tai sunca in felii subtiri sau cubulete, dupa preferinta.
5. Razi branza si parmezanul. Pui smantana intr-o craticioara, cu jumatate din cantitatea de branza si parmezan. Le incalzesti pana la primul clocot, apoi stingi focul si omogenizezi sosul.
6. Amesteci usor pastele cu legumele, sunca si branzeturile ramase, condimentandu-le cu piper dupa gust.
7. Aduci pastele la masa, cu sosul de smantana alaturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii