Fierbeti pastele in apa (multa) sarata, circa 10-12 minute, amestecand din timp in timp, lasati-le sa se scurga si rasturnati-le intr-un castron mai mare. Stropiti-le imediat cu jumatate din cantitatea de ulei, amestecati-le si lasati-le sa se raceasca.
Spalati si zvantati rosiile si ardeiul si taiati-le in patru, respectiv fasii. Tocati ceapa curatata si puneti-o impreuna cu celelalte legume intr-un alt castron si adaugati telemeaua taiata cubulete si maslinele.
Preparati - intr-un bol - sosul vinegreta, din otet, sare, piper si uleiul ramas, turnati-l peste salata, amestecati bine, presarati deasupra busuiocul taiat (cu foarfeca). Salata se serveste rece, dar nu de la frigider.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii