Se pun la fiert pastele, separat se mai fierb si baby morcovii aproximativ 15-20 de minute sa verifica sa fie fierti, se taie sunca feliute(cubulete) ceapa julien, se adauga salata taiata si ardeii care se taie cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se racesc, pastele se pun peste legume in salata iar morcovii dupa ce s-au scurs de apa, se trag 3-4 minute intr-un pic de unt la tigaie se adauga si un praf de rozmarin, dupa care se scot si se adauga peste restul salatei. Se adauga porumbul si se toarne dressingul amestecandu-se bine, se sareaza si se adauga un Delikat Mediteranean, ii da un gust deosebit.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii