Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se adauga putin ulei de masline si se lasa sa se raceasca. Ardeii se coc pe gratar, pana ce coaja se inegreste, se lasa in apa rece pentru a indeparta cu usurinta pielita, se lasa sa se raceasca, se taie fasii. Rosiile se tin 30 de secunde in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie bucatele potrivite, se lasa sa se raceasca. Stafidele se tin 10 minute, in apa rece. Intr-un bol se adauga pastel, rosiile, ardeii, porumbul scurs, tonul bucatii, fara ulei, stafidele stoarse bine de apa, usturoiul maruntit si sosul din ulei, otet, sare, busuioc uscat, sare, piper.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii