Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se adauga putin ulei de masline si se lasa sa se raceasca. Ardeii se coc pe gratar, pana ce coaja se inegreste, se lasa in apa rece pentru a indeparta cu usurinta pielita, se lasa sa se raceasca, se taie fasii. Rosiile se tin 30 de secunde in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie bucatele potrivite, se lasa sa se raceasca. Stafidele se tin 10 minute, in apa rece. Intr-un bol se adauga pastel, rosiile, ardeii, porumbul scurs, tonul bucatii, fara ulei, stafidele stoarse bine de apa, usturoiul maruntit si sosul din ulei, otet, sare, busuioc uscat, sare, piper.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii