Se coc ardeii, se sareaza si se lasa intr-un vas acoperit cu capac. Rosiile curatate de pielita se taie rondele, iar castravetele curatat de coaja si seminte se taie in doua (pe lung) si pe urma felii. Parizerul se taie fasii lungi de 3 cm si late de 1 cm, iar ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Se curata ardeii copti de pielita, nervuri si seminte si se pun intr-un vas impreuna cu celelalte ingrediente. Se bate otetul cu sare (putina) si piper (mult), se incorporeaza uleiul, iar sosul astfel preparat se toarna peste legume si parizer si se amesteca bine. Salata se baga la frigider si se lasa 30 de minute sa se odihneasca. Se tapeteaza un castron cu frunzele de salata verde spalate si zvantate, se rastoarna peste ele salata scoasa din frigider si se serveste imediat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii