- Se folosesc frunze tinere si fragede de papadie, se spala bine cu apa rece apoi se pun intr-un vas in care s-a pus un litru de apa cu o lingura de sare si se lasa circa 30 de minute. Dupa aceea frunzele se clatesc in mai multe ape si se lasa cateva minute sa se scurga apoi se pun in salatiera.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Se mai adauga o lingura plina de patrunjel verde tocat marunt, smantana diluata cu otet balsamic, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste imediat la friptura, cartofi prajiti, omleta, ochiuri, etc.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii