Se fierb ouale 10 minute.
Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.
Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.
Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.
Se condimenteaza si se amesteca usor.
Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.
Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii