Intr-un vas cu apa rece puneti 4 oua si fierbeti la foc mic timp de 6 minute. Scurgeti de apa si tineti ouale sub jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate, pe lungime. Prajiti, timp de 5 minute, 100 g costita taiata felii. Stingeti cu 2 linguri de otet din vin alb. Fierbeti in apa cu sare 8 fire de sparanghel timp de 2 minute. Impartiti 100 g frunze mici de spanac si 200 g rosii in patru boluri. Adaugati sparanghelul, costita si sosul din vas si puneti deasupra cate un ou taiat
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii