Ouale se fierb tare, apoi se pun in apa rece ca sa se cojeasca mai usor. Cind s-au racit, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie bucatele de 1-2 cm, cu cozi cu tot. Separat, intr-o cana, se prepara un sos din ulei, otet sau zeama de lamiie, sare, piper si putin patrunjel verde tocat. Se ia o salatiera, se pun in ea feliile de ou, ceapa taiata bucatele, se toarna deasupra sosul si totul se amesteca bine, dar cu grija ca sa nu se sfarime prea tare feliile de ou. Se garniseste cu patrunjel verde si se serveste.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii