Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari.Ouale deasemeni se rad si se amesteca impreuna cu cartofii,dupa care se adauga o ceapa taiata cuburi foarte mici, se adauga putin ulei sare si piper la gust.
Intr-o tigaie de teflon se pune putina grasime de pasare topita si putin ulei si se prajeste a doua ceapa taiata solzi. cind ceapa s-a facut galbuie putin prajita se lasa sa se raceasca.Salata se aseaza pe ofarfurie iar ceapa prajita de jur imprejurul salatei. Ridichioarele se dau pe razatoare aproape de servirea salatei si se pun pe o farfurie aparte,cine doreste adauga la salata.Este o salata usoara si usor de pregatit.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii