- Ouale se taie in jumatati, se scot galbenusurile care se pun intr-un bol. Jumatatile de albus se aseaza pe un platou.
- Galbenusurile se freaca cu unt, pateu de ficat de pasare, chili, mustar iute si cand se obtine o pasta cremoasa se umplu cu ea jumatatile de albus.
- Intr-un vas se pune Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri ulei de maslinbe si 3 linguri cu apa, apoi se adauga smantana, iaurturile, maioneza de morcov Tradaro, castravetii murati dati pe razatoarea mare si scursi de zeama, morcovul dat pe razatoarea mica, sare, piper negru praf dupa gust si dupa ce se amesteca bine, totul se rastoarna printre jumatatile de ou de pe platou si imprejurul lor.
- Pe deasupra se rade pe razatoarea mica branza telemea si se orneaza cu masline fara samburi si frunze de patrunjel verde si frunze de menta verde.
Se pune la frigider si se serveste dupa pofta inimii.
Se adauga si un strop de suflet.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii