Se face o maioneza din galbenus de ou,mustar si ulei,iar la sfirsit adaugam putina zeama de lamiie sau hellas(o face mai alba si are si gust bun),pe care o tinem la frigider.Ouale le fierbem sa fie tari.Intre timp tocam ceapa cit mai marunt si o punem intr-un bol adinc.Ouale se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu ceapa si adaugam putin cite putin maioneza.La sfirsit se adauga condimentele si patunjelul tocat foarte marunt.Se poate servi pe feliute mici de piine peste care putem pune felii subtiri de ardei rosu sau verde.Arata foarte bine si e delicios.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii