- Salata se curata de frunzele vestede, se desface frunza cu frunza si se spala foarte bine, apoi se rupe in buvatele potrivite si se pune in salatiera.
- Din cele 6 oua, se taie cinci oua in feliute si se aseaza peste salata. Ridichile se dau pe razatoarea mare si se adauga in salatiera impreuna cu ceapa si patrunjelul tocate marunt.
Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Smantana, mustarul, branza de vaci si maioneza de morcov Tradaro se freaca si se pun in salatiera si se mai adauga chili, sare, piper si otet balsamic dupa gust, se amesteca salata prin rasturnare pentru ca salata verde si ouale fierte sa nu se zdrobeasca.
- Se orneaza cu oul ramas taiat feliute, masline si cateva frunze de patrunjel verde intregi.
Se serveste dupa preferinte.
Peste toate se adauga si un pic de suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii