- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim în apă rece;
- ouăle fierte tari, le dăm pe răzătoare sau le tocăm mărunt;
- surimi îi tăiem rondele;
- salata se taie finuț;
- amestecăm toate ingredientele, apoi adăugăm sosul de iaurt (iaurtul amestecat cu cele două linguri de ulei, sarea si piperul)
Poftă bună! :)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii