Se fierbe orezul, in apa cu sare iar cand este gata il clatiti cu apa rece, il lasati putin, sa se scurga. Il puneti intr-un castron si adaugati tonul faramitat, branza taiata cubulete, rosiile taiate bucatele nu prea mari si pateul de masline emulsionat cu cateva linguri de ulei de masline.
Daca tonul este conservat in ulei, il puteti folosi pe acela. Adaugati sare (daca este nevoie) si amestecati bine.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii