Salata de orez cu otet

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g orez salbatic (decorticat)
  • 160 g sparanghel proaspat sau congelat
  • 160 g ardei gras rosu
  • 160 g rosii sherii(mici)
  • 160 g ceapa rosie
  • 40 ml otet
  • 80 ml ulei de masline
  • 0,5 ml sos Warchestere
  • 0,100 ml sos picant
  • sare, piper - dupa gust
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Fierbeti orezul in doua cantitati apa la o cantitate orez. In timp ceorezul fierbe,

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise