Orezul se fierbe in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa la racit sau se tine sub jet de pa rece. Mazarea se fierbe separat in pa cu sare, 8-10 minute. Intr-un vas se pune orezul fiert, mazarea fiarta, ardeii taiati cubulete, jambonul taiat bucatele mici, cave mai mari ca bobul de mazare, ouale tocate marunt, porumbul scurs, sare, piper, maioneza. Pe o farfurie se aseaza un pat de foi de salata verde, apoi se pune salata si se presara nuca pisata nu prea mult.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii