Orezul prefiert se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cantitatea de apa trebuie sa fie mai mare decat de obicei pentru a nu se lipi boabele de orez intre ele. Cremvustii se taie rondele, tonul se scurge de sucul propriu din conserva, legumele se fierb in abur,iar ouale se fierb tare. Dupa ce s-a fiert orezul(nu se lasa la fiert pana infloreste!) se clateste cu multa apa rece, se scurge bine de apa si se amesteca cu tonul, cremvurstii, legumele maruntite, sare dupa gust, otetul balsamic si apoi uleiul de masline. Se aseaza salata intr-o tava, se orneaza cu rondele de ou fiert si se da la rece pentru o ora.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii