Se fierbe orezul in apa in care am pus putina sare. Se scurge si se trece prin jet de apa rece pentru a-l opri din umflat. Intr-un castron rasturnam orezul si il amestecam cu ceapa alba taiata pestisori, morcovul ras la ochiurile mari, ardeii taiati fideluta, maslinele negre fara samburi, castravetele taiat rongele.
Daca maslinele au samburi se scot astfel: pe un fund de lemn presam cu latul lamei cutitului maslina si samburele iese garantat.
Asezonam cu ulei de masline si otet diluat.
Amestecam usor cu lingura. Presaram deasupra marar sau patrunjel tocat marunt.
Post usor!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii