Salata de orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata de orez

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 300 g orez lung
  • 100 g kaizer (sau costita)
  • 150 g mazare fiarta
  • 150 g boabe porumb
  • o crenguta de rozmarin
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert in multa apa cu sare lasandu-se la fiert dupa cum scrie pe punga (daca puteti sa il fierbeti pe abur e si mai bine). Se taie kaizerul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta fara a condimenta pana cand va deveni putin crocant. Se scuge orezul de apa ramasa si se clateste cu apa rece, se stoarce bine de apa se pune intr-un castron se adauga uleiul apoi kaizerul, mazarea, boabele de porumb si crenguta de rosmarin tocata marunt. Se amesteca si se lasa la rece macar o ora inainte de a fi servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise