Se fierbe orezul 15 min, se pune in strecuratoare si se baga sub jet de apa rece pentru a nu se lipi boabele intre ele. Se pune intr-un castron destul de mare dupa care se aduga ingredientele mentionate mai sus. Rosiile taiate in bucati mai mici, ardeiul la fel in fasii mici. Se adauga sare, oregano si ulei dupa gust. Se lasa la frigider si in farfurie se decoreaza cu felii de ou fiert.
Eu cred ca e destul de satioasa si aporta multe vitamine.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii