autul se pune la fiert in apa cu sare.Se schimba apa de 2 ori,se fierbe 2 ore,apoi se pune la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,si se mai tine 30 de minujte pe foc.Separat se pune la fiert ceasca de orez cu 4 cesti de apa.Cand a inceput sa fiarba se adauga in apa boabele de naut scurse si fierte deja,si uleiul de masline si se tine pe foc mic fara sa se amestece pana se evapora apa si orezul e fiert.Se da deoparte si se lasa la racit.Se amesteca cu ceapa alba tocata si cu zeama de lamaie si se serveste presarata cu ceapa verde tocata,cu patrunjel
si marar tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii