Humus reţetă
Nautul se lasa la inmuiat in apa cu o seara inainte, sau dimineata daca vreti sa il preparati seara. Apoi se pune la fiert cu putin ulei de masline, putin rozmarin si foile de dafin. Este fiert atunci cand intra furculita in el sau cand il luati in mana si il puteti sfarama cu usurinta.
Cand este gata fiert, daca vreti ii puteti curata acele cojite care invelesc boabele de naut, acest pas este recomandat persoanelor care au probleme cu stomacul si se baloneaza destul de usor.
Apoi daca veti robot de bucatarie puneti nautul si il maruntiti, apoi adaugati pasta de susan, uleiul de masline, chimenul, usturoiul, boiaua, sarea, si le amestecati. Daca aceasta pasta vi se pare ca e prea groasa, adaugati si apa dupa cum vi se pare dumneavoastra.
La sfarsit dupa ce le-ati amestecat se servesc cu putin ulei de masline deasupra si patrunjelul tocat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii