De cu seara puneti nautul in apa la inmuiat, cu multa apa. In urmatoarea zi il scurgeti de apa si il puneti la fiert pana se inmoaie. Inainte cu 20 de minute de a fi fiert, adaugati sare, nu inainte. Il scurgem de apa si il punem intr-o salatiera. Calim ceapa in ulei, pana devine aurie, unde punem si cateva crengute de rozmarin. Spre final turnam zeama de lamaie, mierea si amestecam. Amestecam cu nautul si deasupra punem piper negru.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii