Pasul 1
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul.
Pasul 2
Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem rosiile in cubulete.
Pasul 3
Punem intr-un bol ceapa rosie si cuburile de rosie.
Turnam zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam.
Punem in salata jumatate din cantitatea de naut.
Pasul 4
Nautul ramas il punem intr-un alt bol si il zdrobim pana cand obtinem un piure.
Rasturnam piureul de naut in bolul cu salata, pentru ca astfel aceasta va deveni cremoasa.
Pasul 5
Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Amestecam bine.
Pasul 6
Rupem deasupra frunzele de menta si pe cele de busuioc.
Punem bucati de branza.
Pasul 7
Gustam si lasam salata sa se marineze putin.
Servim la temperatura camerei.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/7-YPRLosdZw
POFTA BUNA!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii