Napii se spala, se curata de coaja, se tin in apa rece cu putin otet cca o ora, dupa care se clatesc bine sub jetul de apa rece. Napii se zvanta bine, se dau prin razatoarea mare si se amesteca cu miezul de nuca taiat bucatele si cu sosul format din zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Se aseaza pe platou, se orneaza cu bucati de nuca si se serveste rece dupa cca 1-2 ore.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii