Se fierb macaroanele in apa cu sare circa 10-12 minute, se scurg de apa, se amesteca cu putin untdelemn. Se curata telina si castravetele, se spala. Castravetele se taie intai pe lung in doua, apoi se taie lateral in rondele subtiri. Telina se da pe razatoarea cea mare. Separat, se scurg maslinele si tonul de ulei. Pentru sos: se curata cateii de usturoi, se dau pe razatoarea cea mica, se amesteca cu patrunjelul si busuiocul tocate marunt, nucile rase, sucul de lamaie, piperul, sase linguri de untdelemn. Se bat bine cu furculita ca sa se formeze o emulsie, apoi se amesteca cu castravetii si telina, maslinele fara samburi si tonul. Se toarna totul peste macaroanele fierte. Se gusta salata de sare, lamaie si piper.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii