- 1. Pune pe gratar: ciupercile cu palaria in sus, piciorusele de la ciuperci, ardeii grasi taiati in jumatate, rosiile intregi si ceapa, curatata (dar intreaga), dupa ce ai uns fiecare leguma cu putin ulei.
- 2. Intr-un vas mare, rupe in bucatele salata sau frunzele de spanac.
- 3. Curata usturoiul si piseaza-l foarte bine, pana se face o crema. Adauga putin ulei si amesteca bine, ca la maioneza. Adauga sucul care rezulta din rosiile puse pe gratar, date prin razatoare. (Pe gratar, la jar, rosiile trebuie sa stea maxim 10 minute).
- 4. Taie ceapa (care a stat pe gratar maxim 5 minute), dupa cum iti place: inele sau bucati mai mari. Adauga ceapa peste salata.
- 5. Taie in patru fiecare ciuperca si adaug-o in salata.
- 6. Taie ardeii grasi in felii sau bucati si adauga-i si pe acestia in bol. Amesteca totul usor.
- 7. Adauga dressingul facut din usturoi si rosii. Adauga sare si piper si, daca mai este nevoie, ulei. Rade branza pe deasupra si serveste
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii