1.Legumele se spala.Ceapa verde se taie rondele, rosiile se taie felii;ardeiul gras se curata de casa semintelor si se taie julien;castravetele se taie rondele.
2.Sunca presata se taie cubulete.
3.Tortelini se fierb in apa clocotita cu putina sare timp de 3 minute.Se scot cu o supiera intr-un castron si se presara cu cascaval ras.Se adauga legumele ,se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca usor.
4.Se pune salata astfel pregatita in boluri mai mici,pe 2-3 frunze de salata verde,se orneaza cu marar proaspat si se serveste imediat cu smantana condimentata cu sare si piper dupa gust.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii