Cartofii si morcovul se spala si se pun la fiert in apa calda cu sare.
Cand sunt gata, se curata si se taie felii subtiri cat timp sunt calzi.
Se stropesc cu ulei.
Din 2 galbenusuri crude, mustarul, zeama de la 1/2 lamaie si cana de ulei se face o maioneza groasa care se lasa deoparte.
Sfecla, fiarta separat, se cutara si se taie felii subtiri, se pune in salatiera dupa ce s-a racit.
Se adauga ceapa taiata marunt, o data cu castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri.
Se adauga si cartofii.
Legumele se amesteca bine, se sareaza si peste ele se adauga sunca taiata marunt.
Se leaga amestecul cu maioneza, se pune in salatiera, se orneaza cu jumatati de masline si verdeata si se pune la rece o ora inainte de a fi servita. Se poate inlocui amestacul cu maioneza cu sosul knorr salad dressing .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii