Laptucile se spala , se taie cozile si se pun intr-un bol de salata.
Nucile se zdrobesc si se adauga laptucilor.
Ceapa verde se taie marunt si se caleste in uleiul de masline 2-3 minute; se adauga zaharul, otetul balsamic si berea.
Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga in bolul de salata dupa ce s-a racit si se amesteca bine.
Se decoreaza cu jumatati de nuca sau dupa gust.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii