Punem o oală cu apă rece la fiert.
Adăugăm un praf de sare în apă.
Când începe să clocotească adăugăm legumele congelate.
Fierbem pentru 5 minute.
Se scurg de apă.
Adăugăm untul și amestecăm bine să se topească.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm smântâna și mărarul, după care amestecăm bine până la omogenizare.
Amestecăm ușor să nu se destrame legumele.
Servim ca atare sau ca și garnitură lângă fripturica preferată.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii