Heringii se tin in apa cateva ore, ca sa se desareze, se scot fileurile, se taie in bucati mici. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata de coaja, se taie cuburi. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cuburi. Ceapa se taie marunt, se sareaza, se lasa sa stea o ora, se stoarce, se spala in apa rece si se scurge. Castravetii se taie cuburi. Maioneza dietetica se amesteca cu mustar, se subtiaza cu o lingura de otet si putina apa, se toarna peste legume si heringi, se amesteca si se potriveste gustul cu piper si sare.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii